Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ιδρύθηκε στην Αθήνα από αναγνωρισμένα στελέχη, με εικοσαετή και πλέον εμπειρία, στον ευρύτερο τομέα των μεταφορών. Είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία και αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες του κλάδου. Οι ανταγωνιστικές τιμές, οι φορτώσεις και οι παραδόσεις εμπορευμάτων στο συντομότερο δυνατό χρόνο, αποτελούν τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας επιχείρησης που διαθέτει όραμα, ήθος, δύναμη, αξιοπιστία και μέλλον.

Η αδιάκοπη παρακολούθηση, σε πραγματικό χρόνο, όλων των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων και η παρέμβαση καθ' όλη τη διάρκεια αυτών, αποτελεί την εγγύηση προς τους πελάτες μας. Παράλληλα η παροχή εξατομικευμένων λύσεων, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, αποτελεί για την εταιρεία σημείο αναφοράς.

Η Ένωση Μακεδονίας εδώ και χρόνια κατέχει μια από τις σημαντικότερες θέσεις στον τομέα των μεταφορών και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων εμπορικών εταιρειών και ιδιωτών. Στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τις αυξανόμενες απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς και να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις νέες προκλήσεις, θεσπίσαμε ένα άρτιο δίκτυο οργάνωσης και παραλαβής των προϊόντων, με απώτερο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Έτσι παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης πελατών και προϊόντων και άμεση πληροφόρηση για τα διακινούμενα προϊόντα σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας. Στην Αττική και από την Κατερίνη έως τον Έβρο καθημερινά διακινούνται χιλιάδες εμπορεύματα με ασφάλεια και συνέπεια.  Είναι το δικό μας συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας!

company

 

Πολιτική Covid Shield

Η ασφάλεια των Ανθρώπων μας

  • Προμηθεύουμε το προσωπικό με μάσκες και γάντια.
  • Φροντίζουμε για την υποχρεωτική παραμονή στο σπίτι, όσων από το προσωπικό μας νιώσουν αδιαθεσία.
  • Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας ως προς τα Πρωτόκολλα Ασφαλείας και Υγιεινής και ως προς τους κανονισμούς που ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (συχνό πλύσιμο χεριών, χρήση απολυμαντικών, αποστάσεις ασφαλείας), καθώς και την πλήρη τήρηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, για τη δική σας και δική μας ασφάλεια.

Η Πολιτική Covid Shield είναι διαθέσιμη στο σύνολο των ενδιαφερόμενων μερών που αφορούν στη λειτουργία της ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Μ.Ε. κατόπιν σχετικής αίτησης και μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης.